Welkom op Padi-Fodi.be
Katie Melua en Disney
Image In de voorbije weken reden we het land rond om Vlaamse, Nederlandstalige en zelfs Engelse artiesten te interviewen en even erbij te poseren. We sloegen een babbel met Katie Melua uit Engeland (foto) en we spraken ook met Frans Bauer, Nick & Simon, Jan Smit... uit Nederland. Ook onze Vlaamse artiesten vergaten we niet. We spraken met Hooverphonic, waren bij Clouseau, sloegen een babbel met Andrei Lugovski, Jo Vally, enz.. Kortom, het waren drukke en boeiende weken, inclusief onze persreis naar Disneyland Parijs en het bijwonen van de Disneyfilm Frozen. Veel kijkgenot naar de nieuwe foto’s op onze website en ook veel leesgenot in de rubriek PERS. Een reactie kan je vermelden in het Gastenboek (te vinden in de rubriek reactie).
 
alweer op de baan...

Image In de voorbije weken legden we alweer duizenden kilometers af om interviews af te nemen van nationale en internationale artiesten. We spraken met Corry Konings, sloegen een babbel met Xander de Buisonjé, Frans Duijts – allen uit Nederland –, The Wolf Banes, , Frank Galan, Will Tura, Herbert Verhaeghe, Bart Kaëll... We waren bij Lisa Del Bo in Tongeren. Daarna in Roeselare (foto), even later in Pittem... Drie weken lang was het precies al Lisa Del Bo wat bij ons in de agenda stond. We trokken ook naar Cirque du Soleil in Knokke, woonden Cats bij in Oostende en genoten van de nieuwe show van Het Witte Paard in Blankenberge. Ook in de komende weken staat er nu al veel vermeld in de agenda. Wil je de nieuwe foto’s bekijken ? Klik dan de rubriek FOTO’S aan. Interesse in de andere rubriek ALLERLEI. Misschien sta jij erbij ? Lees ook aandachtig diverse persteksten in de rubriek PERS. Veel kijk- en leesgenot ! PADI

 
Mooie momenten

ImageDe voorbije weken waren op muzikaal vlak heel boeiend en gezellig. We sloegen een babbel met Jacques Vermeire, kwamen Umberto Tozzi uit Italië (foto) tegen, spraken met Dirk Van Vooren en ook met de internationale dirigent James Last, Rob De Nijs uit Nederland, Angelo Branduardi uit Italië, Luka Bloom uit Ierland, Raymond van het Groenewoud, Willem Botha uit Zuid-Afrika, Roberto Bellorosa (of onze Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival), Natalia, Vinzzent uit Nederland, enz... Kortom, het waren weer drukke, maar interessante weken. Diverse persteksten vind je terug in onze rubriek PERS. De nieuwste foto’s zitten in de rubriek FOTO/NIEUWE AFBEELDINGEN en we hebben ook de rubriek ALLERLEI wat aangevuld met inderdaad... allerlei kiekjes, samen met collega’s of aan het werk. Veel lees- en kijkgenot !
 
eindelijk update
Image Eindelijk is de website terug up-to-date en kunnen we een ‘pak’ nieuwe foto’s en persteksten serveren. Het nieuwe jaar begon rustig, maar daarna hadden we boeiende gesprekken met Axelle Red (foto), Kato, trokken we naar Apassionata in Hannover, gingen we naar de Anne Awards in Gent, De Eregalerij in Oostende, spraken we met Willy Sommers, luisterden we naar de wijze woorden van JackoBond, enz.. In de komende dagen halen we Jacques Vermeire voor onze microfoon, trekken we naar het Gala van de Vlaamse Sterren in Hasselt, begroeten we Milk Inc., interviewen we een... internationale ‘ster’, enz.  Geniet van deze website en laat zeker niet na om iets neer te pennen via contact.
 
Update

Image

Door de inzet van Roderick zijn we terug mee met onze website en kan je alle nieuwe foto’s, persteksten, enz. van de voorbije weken rustig bekijken in de diverse rubrieken. Alvast hartelijk dank aan onze vorige webmaster Willem Leterme, die ons vijf jaar hielp om een mooie website uit te bouwen. Dankjewel ook aan Roderick, die ongetwijfeld op regelmatige basis één of meerdere nieuwe foto’s en teksten erop zal plaatsen. De voorbije weken waren druk in muziekland. We woonden diverse persconferenties bij, waren twee keren te gast in Hasselt, gingen naar Il Divo (foto) in Brussel, zagen de wereldpremière van Peter Pan in Vorst-National, woonden de musical Annie bij in Antwerpen, enz. Veel kijkplezier en leesgenot in de diverse rubrieken !

 
Update!
Eerst en vooral dankjewel aan onze vorige webmaster Willem, die vijf jaar lang onze website bijhield maar wegens zijn hogere master-studies besloot om daarmee te stoppen. Onze nieuwe webmaster is Pieterjan, die in de komende maanden zijn eigen stijl zal ontwikkelen, waarvoor dank. In de voorbije weken hadden we afspraken met Ozark Henry, Anastacia uit Amerika (foto), Nick en Simon uit Nederland, Patricia Kaas uit Frankrijk, de Ierse groep Riverdance, harpist Re my Van Kesteren uit Nederland, enkele internationale schaatsers van Holiday On Ice (in Ten Bosch in Nederland), en natuurlijk ook met onze Vlaamse sympathieke artiesten Laura Lynn, Willy Sommers, Luc Steeno tot zelfs met cabaretier Geert Hoste... Al de nieuwe foto’s vind je terug in de fotorubrieken. Voor de krantenteksten verwijzen we je naar de rubriek pers. En wil je ‘t gastenboek nalezen, ga dan naar de rubriek reactie. Je mag gerust ook iéts erin neerschrijven. Veel kijk- en leesplezier ! PADI
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 8 - 14 van 21
Patrick Depypere - www.padi-fodi.be