Welkom op Padi-Fodi.be
Update!
ImageIn de voorbije weken mochten we heel wat kilometers rijden om bekende Vlamingen te interviewen. Daarnaast hadden we ook een ontmoeting met internationaal talent, zoals Katie Melua (foto), Snow Patrol, enz. Ook in de komende weken valt er van alles te beleven, zodat we vaak op de baan zullen zijn om foto's te nemen én om ook interviews af te nemen van 'onze' Vlaamse artiesten en van heel wat buitenlands talent. Kijk rustig eens naar de nieuwe foto's, blader eens door de nieuwe persteksten, surf eens naar ons 'gastenboek' én schrijf er iéts in neer. Geniet !
 
Nieuwe foto's en persteksten!

Image Recent konden we Wout Bru (foto) strikken voor een korte babbel. Niét dat we nu zo'n supporter zijn van de kookprogramma's, die nu op diverse tv-zenders te zien zijn. Wàt ons wel opviel, was dat Wout Bru er nog slanker uitziet in 't echt dan op tv én 't is een heel sympathieke man. We spraken ook al met Sam Gooris, The Wanted, Frank Galan, Yannick Bovy, Boyz II Men, Dennie Christian, enz. Ook in maart is het heel druk, met diverse cd-voorstellingen, internationale gesprekken én ook met het Gala van de TV-sterren in Hasselt, Nacht van Exclusief in Oostende, de Vlaamse Schlagers in Hasselt, enz. U ziet, wij blijven bezig ! Geniet van onze nieuwe foto's én  persteksten !

 
Mooie momenten...
Image In de voorbije weken maakten we zoveel mooie momenten mee, waaronder vast en zeker mijn verjaardagsfeest. Je wordt niet ieder jaar 50 jaar ! En wanneer je dan een feest geeft met al je dierbaren, inclusief de aanwezigheid van vijftien (!!!!) bekende Vlaamse artiesten dan maakt je dat heel gelukkig. Voor ons weekblad trokken we er ook vaak op uit om interviews af te nemen. We woonden tien jaar Q-Music bij, spraken met Lindsay, sloegen een babbel met Joe Jonas uit Amerika, luisterden naar wijze raad van Jonathan Jeremiah uit Engeland, gaven een schouderklopje aan Marlon Roudette uit Londen, enz... Kortom, je vindt weer veel nieuwe foto's en teksten terug in de diverse rubrieken van onze website. Surfen maar !
 
Night of the Proms!
 
ImageOp vrijdagavond 28 oktober start Night-of-the-Proms in het Antwerpse Sportpaleis. Eén van de toppers zijn de Italiaanse sopranen DIV4S (inderdaad, zo geschreven !), die het Sportpaleis in vuur en vlam zullen zetten. Deze vier knappe dames traden al ooit op met... Andrea Bocelli. Dat wil toch al iets zeggen. We spraken ook met Albert Hammond, die in december komt optreden tijdens Golden Years. Ken je Albert Hammond niet ? Zéker eens surfen naar zijn site én dan zal je schrikken van het aantal liedjes dat deze artiest al zong en ook componeerde voor andere bekende artiesten. We hadden ook een gesprek met twee lieve dames van Celtic Woman, het gezelschap dat voor één dag langskwam naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Natuurlijk bleven we ook wel eens in West-Vlaanderen. Luc Steeno kwam langs naar een persbijeenkomst in Brugge, waar er door deze concertorganisatoren heel wat nieuwe projecten werden voorgesteld. Geniet van de nieuwe foto's en natuurlijk ook van de nieuwe teksten, die in de rubriek PERS prijken.
 
 
Update na de vakantie
ImageDe weken vliegen zo snel voorbij, waardoor we wel eens vergeten om onze website aan te passen. Bij deze een nieuwe 'lading' nieuwe foto's én teksten, die je in de diverse rubrieken kan terugvinden. Onze webmaster zorgde ook voor een nieuwe look van onze website, waarvoor dank.
We maakten heel wat mooie (zomer)momenten mee, met uitschieters een ontmoetingen met de Franse topdj David Guetta en we mochten ook backstage bij Bon Jovi in Zeebrugge waar we vier uren voor zijn optreden zelfs op het podium stonden waar de Grote Mijnheer Jovi optrad. Een ongelofelijk moment, het gaf ons een kick ! In de komende weken valt er terug van alles te beleven en ook op deze evenementen zijn we opnieuw van de partij.

 
 
Nieuw
We zitten al in de zomervakantie, maar voor ons zit er maar weinig zomervakantie in. Waarom ?
Omdat er ook in deze vakantieperiode veel te beleven valt. Van de premiére van diverse kustshows
tot de cd-voorstelling van Christoff in... Brasschaat. Van het grootse Bon Jovi-concert in Zeebrugge
- waar we zelfs even backstage mogen 'piepen' - tot de jaarlijkse artiestenparade op zondagnamiddag
op Zotte 'Maandag' in Pittem. Het blijven dus drukke dagen, met heel wat verplaatsingen en met natuurlijk
ook veel interviews, die we heel graag afnemen voor ons weekblad Krant van West-Vlaanderen.
Nieuwe persteksten en ook foto's vind je terug in de diverse rubrieken, die daarvoor voorzien zijn.

 Image

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 15 - 21 van 21
Patrick Depypere - www.padi-fodi.be