Welkom op Padi-Fodi.be
September 2016
Image
De weken vliegen voorbij, de maanden vliegen voorbij, maar eindelijk vonden we nog eens de tijd om, samen met onze webmaster Sandro, de website terug in orde te brengen. Er staan heel wat nieuwe foto’s en nieuwe persteksten op. Veel leesgenot !
 
2016!

Image We zijn terug vertrokken, een nieuw jaar met veel nieuwe verplichtingen en vooral leuke verplichtingen. Met gesprekken met nationale en internationale artiesten. Met mooie optredens en fijne concerten. Geniet allemaal van de vele foto’s die onze webmaster Sandro erop zette, inclusief ook alle teksten uit ons West-Vlaams weekblad Krant van West-Vlaanderen.

 
Verder naar 2015...
Image
We zitten al terug in een nieuw jaar. We blikken al heel positief terug op 2014 en hopen ook in de volgende maanden heel wat interviews te mogen afnemen, foto’s te mogen nemen voor ons weekblad Krant van West-Vlaanderen (Roularta, Roeselare). Dat we niet overal kunnen zijn, is logisch maar we doen toch ons best om op zoveel mogelijk uitnodigingen JA te zeggen. Blijf verder onze website in ‘t oog houden en volg ons ook iedere dag op facebook, waar we ook mooie foto’s op plaatsen, zoals hier onze ontmoeting met dj Netsky en zijn platenbaas Jan Vanneste van NEWS
 
De tijd vliegt snel!
Image
Inderdaad, wat vliegt de tijd heel snel voorbij. Vooral wanneer je iedere dag iéts te doen hebt, wanneer je iedere dag druk bezig bent met van alles-en-nog-wat. Dan kan je uw dagen heel goed vullen. In de voorbije weken namen we opnieuw heel wat interviews af van bekende Vlamingen en internationale artiesten. We waren present op diverse cd-voorstellingen en sloegen ook een babbel met internationale mensen, zoals Joe Henry uit Amerika. Onbekend ? Helemaal niet, niet enkel als muzikant, maar ook als schoonbroer van... Madonna. We luisterden naar Gers Pardoel uit Nederland, waren erbij toen Axel Hirsoux zijn single voorstelde, zongen mee met Herbert Verhaeghe over zijn nieuw album KLEUR, feliciteerden Alexander Ryback uit Noorwegen met zijn muzikale projecten, enz. Het waren heel leuke weken en ook in de komende weken blijven we muzikale nieuwsjes sprokkelen. En... toevallig, tijdens de persreis naar Disneyland Parijs konden we totaal onverwacht op de foto met Mc Busted uit Engeland, dé groep die de avond ervoor het voorprogramma van One Direction verzorgde in State de France. Veel foto- en leesplezier !


 

 
op naar 2014

Ook in het nieuwe jaar zullen we heel wat kilometers bollen om interviews af te nemen van nationale en internationale artiesten. Er staan al verschillende gesprekken in onze agenda, waar we nu al naar uit kijken. In de komende maanden zal je dan ook regelmatig nieuwe foto’s en tekstjes en pdf’s zien opduiken. Veel lees- en kijkplezier !

 
Katie Melua en Disney
Image In de voorbije weken reden we het land rond om Vlaamse, Nederlandstalige en zelfs Engelse artiesten te interviewen en even erbij te poseren. We sloegen een babbel met Katie Melua uit Engeland (foto) en we spraken ook met Frans Bauer, Nick & Simon, Jan Smit... uit Nederland. Ook onze Vlaamse artiesten vergaten we niet. We spraken met Hooverphonic, waren bij Clouseau, sloegen een babbel met Andrei Lugovski, Jo Vally, enz.. Kortom, het waren drukke en boeiende weken, inclusief onze persreis naar Disneyland Parijs en het bijwonen van de Disneyfilm Frozen. Veel kijkgenot naar de nieuwe foto’s op onze website en ook veel leesgenot in de rubriek PERS. Een reactie kan je vermelden in het Gastenboek (te vinden in de rubriek reactie).
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 7 van 19
Patrick Depypere - www.padi-fodi.be